Pagini de jurnal (20)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

16 iunie
Morți, boală, nefericire, insomnii, anxietate. Dacă nu aș fi încredințat că voi muri tânăr aș spune că am ajuns la jumătatea vieții și toate încep să vină deodată.

15 iunie
Nu mai suport românii. Sunt de câteva zile în țară și îmi vine să urlu, să pun mâna pe praștie, să trag cu ea. Ocupațiunea lor mintală e doar la babașă, ceva cântăreț de manele, care s-a produs, invitat fiind, pe scenă cu formația vocal-instrumentală Coldplay, care a întinat numai nobilele idealuri ale lui Pitagora dând muzica sferelor pe mâna gloatelor. Acum douăzeci de ani și mie îmi plăcea Coldplay, dar pe de altă parte acum douăzeci de ani îmi plăcea încă și Feriți-vă de măgăruș. Între timp, au fost furate alegerile ca în codru. Urmează să ne atace rușii, după ce vine Trump la Casa Albă. Ne conduc niște imbecili, niște putori și niște hoți ordinari. Dar vlahilor le arde de babașă, asta îi roade pe ei. Au trecut de la gheboasă la babașa, ăsta e singurul lor “progres” în ultimii ani. Și au trimis șoșoaca în Parlamentul European. Îmi e silă de toate opțiunile contemporanilor mei vlahi, în muzică, politică, literatură, teatru, cinema. Peste tot doar dezamăgire, trădări, ticăloși, pungași, păuni, înfumurați și cretini. Mamă, mamă, mamă, ți-am mai zis cred, de ce nu m-ai făcut măcar congolez?

14 iunie
Călduri insuportabile. Dorm puțin și prost, sunt probabil tot mai aproape de moarte. Mereu suntem, de fapt, tot mai aproape de moarte. Am început atât de multe lucruri și singurul meu regret va fi că nu voi apuca să le închei, să pun punct. Accelerez. Scriu tot mai repede, mai repede, mai repede, ca și cum aș putea totuși evita deznodământul.

Andrei Crăciun

Ne puteți susține pe Patreon (așa ar fi normal):

Puteți da o cafea și pe Paypal: